Érzéketlen makk, nehéz merevedés, cialis alkohol?

Jónapot kívánok Doktor úr, 20 éves férfi vagyok, és problémáim vannak a merevedéssel.Szinte alig jövök nemi izgalomba, erekcióm sincs, és ami az igazi gond, hogy évek óta, reggel sincs merevedésem.Körülvagyok metélve kiskorom óta, a makkom szinte teljesen érzéketlen, csak a pénisz törzse érzékeny, de az is csak nagyon erős szorításra. A kérdésem az lenne, hogy ezzel mit lehet tenni? Voltam laborvizsgálatokon, minden érték megfelelő.Urológián nemtudtak segíteni.Családban több orvos van, így tudtam cialist felíratni.Viszont a kérdésem az lenne, hogy esetlegesen mennyire veszélyes ezeket a potencianövelőket alkohollal együtt bevenni. A cialis 72 órás hatású, ennyi idő alatt bizonyos helyzetekben biztos menne alkohol is.Kérdés ez mennyire veszélyes a kardiovaszkuláris rendszerre nézve.Tudtommal minden szív értékem is megfelelő lett, nyáron nagyon minimális prehipertóniám van, olyan 130 körüli szisztolés értékkel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Ed témában

Az alkohol lényegesen nem befolyásolja a potencianövelők hatását.

Kérdés: 2015. augusztus 24., 13:36; Megválaszolva: 2015. augusztus 27., 20:40
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Potencia és libidó problémán nem...
Szép napot! Évek alatt folyamatosan gyengült az erekcióm és a libidóm, reggeli merevedés teljesen megszűnt. Voltam utológusnál, ultrahangon minden...
Érdeklődés.
Jó napot kívánok.... Mostanában néha potencia problémám volt... Inkább reggel nem vagyok annyira aktív.. Urológián nem voltam... Nem görcsölök......
Merevedési probléma
Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint 7 éve vagyunk együtt a feleségemmel, eddig rendben volt a szexuális életünk, viszont nagyjából 2 hónapja...
Libidó csökkenés merevedési zavar
Tisztelt doktor úr Tamás vagyok a kérdésem a következő pár hete tapasztalom hogy nem kívánom a szexet ezzel még nem is lenne gond csak a...
Lehet merevedés zavar...
Jó napot kívánok! Múlthéten kipróbáltuk a Maraton classic teljesítményfokozó tablettát,aminek 3-4 napig volt is hatása nagyon erős fejfájással...