Merevedési probléma

Tisztelt Doktor Úr! Most már több, mint egy éve, hogy kialakult a merevedési problémám. Első aktus során a behatolásig nem emlékszem problémára, de utána egyből jelentkezett. Ez később sem volt másképp. 1-2 hónap elteltével sokszor félre vert a szívem. Mindkét problémával elmentem orvoshoz, utóbbi EKG vizsgálata során azt mondták, hogy az úgy nevezett T ugrás -ebben nem vagyok biztos- nagyon nagy, de ez nem probléma és ez a szál véget is ért, mert fokozatosan csökkentek a tünetek és talán el is múlt, előbbi probléma kapcsán végeztek hormonvizsgálatot ami megfelelő volt (7.04) , illetve cukor szint is bele esett a referencia értékek közé (5, 5) . Itt az orvosi rész véget is ért. Visszaemlékezve a kapcsolat kezdete előtt észre vettem, hogy csökkent a nemi vágyam. Az elején még többször volt reggeli, illetve spontán merevedésem, illetve, ha arra került a sor sokkal korábban elértem a merevedést és volt egy pár hetes időszak, amikor ugyan én nem éreztem 100%-osnak az erekciómat, de kielégítő volt az aktus létrejöttéhez és annak fenntartásához. Viszont ez a javulás eltűnt és azóta csak romlott. Odáig fajult a dolog, hogy a reggeli merevedések igen ritkák (heti 1-2, esetleg, ha aludtam délután ott előfordult még párszor, arányaiban talán többször is) , illetve felébredek rá éjjel, ha van, annyira beette magát az agyamba, viszont ez is ingadozó és most szinte nulla. Önkielégítés során is érzem, hogy tenni kell azért, hogy elérjem a teljes merevedést és ha nincs 15-20 másodpercig inger akkor látszik, hogy a makkból már kiáramlott a vér de az erekció még fent áll nagyjából, viszont további inger nélkül már nem sokáig tart, ebben is van némi ingadozás, de ez a jellemző, míg korábban, a probléma feltűnése előtt ehhez jóval több idő kellett. Nem ez az első kapcsolatom, egyedül az első pár aktus során tűnt fel hasonló probléma 6 évvel ezelőtt, de az csak pár az úgynevezett első alkalmakkal voltak és az első siker után nem volt olyan helyzet amikor ne lett volna tökéletes. Nem hiszem, hogy lelki eredtű lenne a probléma, maximum az már csak generálja, de korábbi kapcsolatomban is éltem meg komolyabb problémákat, de ezzel sosem volt gond. Az urológusom felírt cialist, amit azóta sajnos még nem tudtam tesztelni. Van rá mód, hogy a nemi szerv vérellátását vizsgálják? Van esetleg megoldás a problémára? Mára már eléggé túlnőtte magát ez a probléma és nagyon elkeseredett vagyok. Remélem tud segíteni!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza merevedési zavar témában

Van rá mód.

A panaszok az elmondás alapján inkább pszichogén eredetűnek tűnnek, de biztosat csak személyes vizsgálat alapján lehet mondani.

Kérdés: 2015. június 10., 06:19; Megválaszolva: 2015. június 10., 09:57
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés