Piros, pattanás szerű pöttyök a makkon

Tisztelt Doktor Úr, tegnap a szeretkezés után piros, pattanás szerű apró pöttyök jelentek meg a makkom felső részén, illetve attól feljebb a bőrön. Az aktus közben viseltem óvszert, de utána még érintkeztem a párommal. Nem szúr, fáj vagy viszket és semmi rendellenest nem érzek, olyan mint borotválkozás után az irritált bőr. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e hogy csupán "kidörzsölődött", mert közben éreztem hogy a párom nemi szerve körül szúr a borosta vagy valami komolyabb dologról lehet szó? A párom erőlteti, hogy menjek orvoshoz, de én nem szeretnék egyből oda rohanni. Mennyi ideig várhatom, hogy magától elmúlik és mikor menjek el orvoshoz? Nem gondolom súlyosnak, de ha nagyon muszáj megnézetném egy szakemberrel. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Balanitis témában

Az elmondottak alapján gombás fertőzés okozta balanitisről (a makk gyulladása) van szó, mely helyi és /vagy tablettás kezelést igényelhet.

Kérdés: 2015. május 18., 17:47; Megválaszolva: 2015. május 18., 19:31
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Megijedjek?
Tisztelt Doktor úr! 3 évig nem maszturbáltam, de nemi kapcsolatom volt. Pár hete megtörtént. Aztán újra egy héttel később. A második után...
Piros folt
Tisztelt Doktor Úr! Kb. két hete a péniszemen oldalt a fityma alatt pirosas vöröses foltszerű elváltozás jelent meg, ami egy egészen kis részben a...
Bőrelváltozás a makkon
Tisztelt Doktor Úr! Kb. fél éve tűnt fel, hogy a makkomat borító bőr több helyen is vöröses színű lett, illetve az utóbbi időben egy nagyon...
Allergia, vagy újabb betegség?
A nyár közepén a balatonon nyaraltam, és szeretkezés után mentem a vízbe, ami miatt kialakult egy sebesedés a fitymámon. Jártam Bőr és Nemibeteg...
Nem gyógyuló piros pénisz
Tisztelt Doktor Úr! Nem gyógyuló piros hámsérülés található körbe a péniszemen kép csatolva! Kettő hete voltam bőrgyógyásznál...