Érzéketlen makk, alacsony libidó, merevedéi problémák, nehéz szexuális izgalomba jönnöm?

Szép napot kívánok! Nagyon aggasztó problémám van, pedig csak 19 éves vagyok.2002-2003 körül 7-8 évesen lettem teljesen körülmetélve.Eleinte nem zavart, sőt szerettem.Viszont két éve, szinte teljesen érzéketlen a makkom, ami nagyon zavar a szexuális életben, egyszerűen nemtudok rendesen izgalomba jönni.Ha megtörténik a merevedés, utána is csak a makk alatti perem/árok és a törzs ingerlésével tudok ejakulálni, makkal egyáltalán nem megy. Ami a gond, hogy a női nemiszerv sajnos nemtud olyan erős szorítást kifejteni, mint kellene, ami a nagy érzéketlenséggel párosulva nagyon lelombozó tud lenni.Sose volt nagy libidóm, az elmúlt két évben viszont pláne nincs.Fáradékony is vagyok, sokszor elálmosodom 4-6 óra környékén.Nemtudom a makk érzékenységével lehet-e kezdeni valamit.Elmentem háziorvoshoz, kaptam beutalót urológiára, és laborra is, utóbbi már megvolt. A fáradékonyság miatt felmerült bennem a pajzsmirigy problémája is, így elfogok menni endokrinológiára is, és bár így önmagában nem indikátor de a TSH szintem 1, 52 mU/l, ami szerintem normálisnak mondható. A labor értékeim nagyjából jók, kicsit alacsony az összkoleszterinszintem, és elég alacsony volt a vérzsírom.Csatolom a laboreredmény képeit. A borzalmasan magas CRP sajnos annak volt köszönhető hogy pont akkor voltam megfázva, melléküreggyulladás s miegymás. Megköszönném a Doktor úr véleményét és segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Makk témában

Az makk viszonylagos érzéktelensége a körülmetêlés normális következménye, nem kóros jelenség. Az fáradékonyság pedig lehet hormonáls eredetű.

Kérdés: 2015. április 20., 23:44; Megválaszolva: 2015. április 21., 14:19
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.