Kjszáradt nemi szerv, csípő érzés

Tisztelt Doktornő! 3 hónapja csináltam egy meggondolatlan cselekedetet, mára kétségbe vagyok esve. Elkövettem azt a hibát, hogy aktus után törlőkendős kézfertőtlenítővel tisztítottam meg a nemi szervemet, amitől nagyon begyulladt és fájt, annyira hogy váladékozás is volt egy alkalommal. Szerencsére különböző gomba/baktérium és gyulladáscsökkentő krémekkel ezt sikerült kikezelni, de nagyon kiszáradt a nemi szervem és most ott tartok, hogy ráncos a fityma a makk meg száraz lett, ez meg ilyen csípő jellegű érzést vált ki. Nincs rajta semmilyen elváltozás és nem váladékozik. Lehet e ebből maradandó károsodás? Orvosom utasítasai alapján hidratálnom kell, Bepanthen Sensiderm és Momegen krémekkel. Mindenféle gondolat lezajlott már a fejemben és nagyon megvisel. Attól tartok, hogy valami nemi betegség okozza, pedig minden vizsgálat negatív lett. Vagy el fog rákosodni. Kérem nyugtasson meg. És azt szeretném még megkérdezni, hogy Ön szerint hidratálva mennyi idő még rendbe jön? Ha a krémeket ráteszem olyan kellemes érzést kellt, de sajnos nehezen gyógyul. Gomba és baktérium már nem okozhatja, mert rákérdeztem az orvosnál. Ön mit javasol?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a makk témában

Maradandó problémát vagy daganatos elváltozást biztos nem okoz a kiszáradás, illetve irritatív dermatitis, 3 héten belül meg kell gyógyulnia.

Kérdés: 2020. május 01., 14:27; Megválaszolva: 2020. május 17., 16:54
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?