• Piros folt a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot! Az lenne a panaszom, hogy egy piros folt van a makkomon a peremhez közel. Kb 0,5-1 éve. Nem viszket, nem érzékeny. Még soha nem volt nemi aktusom. Esetlegesen nyállal kerülhetett rá gombás fertőzés ezért canesten krémmel kenem már 10 hete napi 2x, de ez idő alatt nem tapasztaltam változást. Tudna ajánlani más készítményt a kezelésére?

        Dr. Bodnár Edina válasza a makk témában

        Ha 10 hete kezeli Canesten krémmel, akkor már el kellett volna múlnia, ha gombás fertőzésről lenne szó. Én úgy gondolom, hogyha mindképp kezelni akarja valamivel, akkor Fucidin krémmel kezelje.


        Kérdés: 2020. március 31., 18:13; Megválaszolva: 2020. április 01., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: