Prosztata-eltávolító műtét és inkontinencia

Tisztelt Doktor Úr! 2014 júliusában prosztata-eltávolító műtétén estem át, a műtét után a PSA (az esetet megelőző 7, 64-ről) 2, 45 lett.Ezért és a magas Gleason érték (4+5) miatt sugárkezelést írtak elő-amit meg is kaptam 25*1.8 Gy +15*1, 8 Gy-. Az ezt követő urológiai kontrollon a PSA érték <0, 03 ng/ml lett. Az előírt orvosság, amit a műtét óta szedek Bicalutamide Pharmacenter 150 mg. A műtét mellékhatása nagyon zavaró inkontinencia, ami nem változik az eltelt kb 7 hónap alatt sem.Gyógytea, homeopátiás gyógyszer hatása nullával egyenlő. Mentálisan zavaró, hogy nem tudok otthonról elmenni anélkül, hogy ne okozzon ez gondot.Ha ülők, vagy nem mozgok akkor is a teva betét óv meg a "balesetektől".Szeretném segítségét kérni a problémám megszüntetéséhez.Van-e gyógyszeres, műtéti, fizikoterápiás mód, amely segítene.Teljesen érzéketlen a terület, nem tudom az inkontinencia impotenciával is jár, lemondhatok a szexuális életről is.Kérem segítségét, hová forduljak panaszommal, milyen kezeléseket javasol.Tisztelettel B.I.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Fizikoterápia: medencefenék ingeráram kezelés segíthet a panaszokon.

Amennyiben ez nem hatásos, szalagműtét, vagy műsphincter beültetés jöhet szóba.

Kérdés: 2015. március 04., 18:43; Megválaszolva: 2015. március 04., 20:30
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés