hímvessző papillomatosisa

ó napot kivánok. Segítségre lenne szükségem az alábbi problémával kapcsolatban. Illetve több kérdésem is lenne. A hímvesszőmön un. papillomak találhatóak. Utána olvastam és tudom hogy szexuális életre nincs kihatással és hogy nem fertőző. Viszont engem eléggé zavar és szeretném leszedetni de nem tudom hová fordulhatnék ahol ilyen beavatkozást csinálnak illetve hogy ez pénzbe kerül e ha igen mennyibe kb? Tudna e ajánlani helyet ahol ezt elvégzik? Én Tatabányán lakom. Egy másik problémám az hogy van egy komoly kapcsolatom egy hölggyel már egy ideje. Rendszeresen fel van fázva fájdalomérzete van alhastájékán. Rendszeresen jár nőgyógyászhoz illetve több magánorvosnál voltunk de nem tudnak rajta segíteni nem tudják mitől lehet és azt mondják hogy nem lehet kikezelni rendszeresen vissza fog térni és vissza is tér a probléma. Egy pár hete viszont nekem is rendszeresen jelentkeztek problémáim makkgyulladások húgycsőgyulladások. Mindig fordultunk orvoshoz kapunk gyógyszert kenőcsőt amitől el is múlik ideiglenesen de rendszeresen visszatérnek ezek a gyulladások. Mit tegyünk? Hova forduljunk már segítségért? Mi lehet a probléma? Lehet e ennek köze hozzám a papillomakhoz? Ki kit fertőz vissza? Mi lehet a megoldás? Voltunk vér vizeletvizsgálaton. Most az utóbbi vizsgálat szerint ahol a barátnőm volt azt mondták hogy HPV gyanús menjen vissza még egyszer vizsgálatra.Lehet az én első gondom okozhat nála problémát vagy ő fertőz vissza engem? Nem tudjuk hogy hova forduljunk már és mit tegyünk! Várom mielőbbi válaszát kérdéseimre. Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza papiloma témában

Urológiai szakrendelésen segítenek a probléma megoldásában. Tatabányán is van urológiai osztály.

Mindenképpen javasolt az ismételt urológiai vizsgálat és mindkettőjüknél tenyésztések elvégzése, Ezt követően lehet csak hatásos kezelést elindítani.

Kérdés: 2015. január 11., 13:39; Megválaszolva: 2015. január 11., 16:47
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Jobb oldali hasi és derék fájdalom
együttlét?!
Enyhe mellékhere gyulladás?
Mi okozhat sérv jellegű tünetet?
Holyag fajdalma