nászutas betegség gyógyítása

Tisztel Doktor Úr/Nő! Mióta nemi életet élek, szenvedek ettől a betegségtől. Természetesen rögtön rohantam nőgyógyászhoz, első alkalommal volt egy kis gombám, de az a Flukonazoltól el is múlt és azóta elő sem jött, de tenyésztés, negatív, vizelet vizsgálat negatív, gomba nincs, hasi, hüvelyi ultrahangon szintén semmi, katéteres vizelet vizsgálat negatív. Szedtem antibiotikumokat, gomba ölőt, amik hatottak is amíg szedtem őket, de aztán semmi. fél éve elkezdtem fogamzásgátlót (novynette), és javult a helyzet, így később jön elő a probléma. Sok mindenre allergiás vagyok, az óvszer is irritációt okozott, de nem múlt el a probléma miután váltottam. Próbálok sokat inni, kamilla, csalán, medveszőlő levél teát, együttlét előtt, után pisilés, fürdés, törlőkendő, c-vitamint, tőzegáfonyát, ezüstkolloidot, propolisz cseppet. Minden alkalom után megiszom egy adag Urogint, de sokszor még így is kijön, és olyankor 1-2 szem Nolicin után el is múlik. Nem tudom, hogy szabadulhatnék meg tőle, félek, hogy lesz valami szövődménye, hogy hetente begyulladok. Továbbá meg szeretném még kérdezni, hogy milyen hatással van a Nolicin a fogamzásgátlóra? Valamint fórumokon olvastam, hogy volt aki Nitrufurantiont szedett minden alkalommal. Ezt én is szedtem már, amíg szedtem jó is volt, de utána megint elő jött. Ez antibiotikum? Nem lesz mellette gombásodás, szedhető fogamzásgátló mellett?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a visszatérő húgyúti fertőzés témában

A Nitrofurantoin nem antibiotikum, hanem vizeletfertőtlenítő. Nagy előnye az antibiotikummal szemben, hogy nem károsítja a bél illetve a hüvely normál flóráját.

Kérdés: 2014. április 24., 20:39; Megválaszolva: 2014. április 26., 09:17
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?