Vesegörcs - vesehomok esetén

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr, Férjem 37 éves, Hév-vezető. Múlt hét péntek éjjel ügyeletet kellett hozzá hívni, mivel - mint kiderült - vesegörcse volt. Kapott No-spa és Diclofenac injekciót, azoktól jobban lett. Urológián megvizsgálták, röntgenre küldték, a röntgen nem mutatott ki vesekövet. Elképzelhető, hogy vesehomokja van (azt a röntgen nem mutatja ki) - mivel otthon a vizeletében pici fekete szemcsék látszottak. Kérdésem, hogy: - a vesegörcsöt kiválthatta-e, hogy ő ugye Hév-vezető és rengeteget rázkódik vezetés közben - mit tehetünk megelőzésképpen (a sok folyadék mellett) , mert gondolom, a probléma visszajöhet Köszönettel: Tímea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza vesegörcs témában

Javasolt Rowatinex vagy Stromic időszakos szedése.

Kérdés: 2014. január 14., 08:26; Megválaszolva: 2014. január 14., 20:25
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Talán hereprobléma?
Tisztelt Doktor úr / Doktor nő! Egy számomra furcsa, talán összetett problémával fordulok Önhöz. Az egész (talán) 10-12 évvel ezelőtt...
Vesegörcs utáni elhúzódó...
Kedves Doktor/Doktornő! Hat nappal ezelőtt volt egy kora reggeli 2, 5 órás vesegörcsöm (2 héttel ezt megelőzően is volt egy ennél...
Vesegörcsök terhesen
Kedves doktor úr/nő! 26 hetes kismama vagyok és úgy 3 hete vannak éjszakánként vesegörcseim.Ha kimegyek wc-re akkor enyhül a fájdalom egy kis...
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...