Heresérv.

Jó napot. Kb kettő éve urológus megállapította, hogy here sérvem van. Azt mondta, ha nincs panasz nem zavar nem kell műteni.Szeretném megkérdezni elrákosodhat-e a dolog. A másik herém is egy ideje érzékeny lett. Sokat kerékpározom. A herém a herevezeték és a here találkozásánál érzékeny.Szeretném tudni, ha eltávolítják őket FÉRFI MARADOK-E. Mármint mit csinálnak a hormonok tojci nélkül.Tudom banális, de nekem fontos. Még jól működöm, megváltozik-e. Elnézést a fura kérdésekért. Válaszát előre is köszönöm és nagyon várom.Tisztelettel Kálmán ui. Ha véleménye szerint kellene egy orvos kérem ajánljon egy kollégáját.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza heresérv témában

A heresérv nem "rákosodik" el, a két betegség között nincs összefüggés.

A herét nem kell eltávolítani, a műtéti megoldás kapcsán csak a sérvtömlőt távolítják el, vagy helyezik vissza a hasüregbe.

Természetesen herék nélkül tesztoszteron termelés nincs.

Bármely urológiai rendelésen jelentkezhet (természetesen nálam is )

Dr. Papos István

SZTE Urológiai Klinika

Kérdés: 2013. november 12., 21:47; Megválaszolva: 2013. november 14., 08:37
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
mellékhere vízsérv műtét
Tiszteletem! Engem 2009-ben műtöttek herevisszér tágulatra laporoszkópos műtét volt pesten a semmelweis kórházban. Aztán 8 hónapra rá vissza...
HERESÉRV GYÓGYITHATÓ E MÜTÉTEN...
2006 óta lassan növekvő heresérvem van. Jelenleg kb kézilabda nagyságura hízott. Ha lehetne koromnál fogva jó lenmne műtét kikerülésével...
Heresérv
Tiszteletem.Szeretnnék érdeklödni a heresérv mütétről. (idö, lábadózás, veszélyek, mikor kell müteni stb.) Válaszát előre megköszönöm.
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...