hőemelkedés

Kedves Doktorúr! Panaszom a következő: szeptember óta hőemelkedésem van, szedtem walurinál maxot, használtam batrafen kenőcsöt, ceroxim, zinnat antibiotikumokat. A húgyúti fertőzés, női folyás elmúlt, de a hőemelkedés maradt - a gyógyszerszedés alatt is. Néha tompa alhasi fájdalmam van. Ami a helyzetemet bonyolítja, hogy 20 éve négyvégtagbénult vagyok, válltól lefelé béna vagyok baleset következtében, az érzéseim így talán nem a legmegbízhatóbb. Semmilyen gyógyszer nem viszi le a hőemelkedést. Mi lehet a bajom? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Árki Ildikó válasza hőemelkedés témában

Tisztelt Kérdező!

A lázas (hőemelkedéses) állapotok kivizsgálása komplex feladat

Húgyúti és nőgyógyászati fertőzést találtak Önnél. Leírásából úgy tűnik, mintha még maradt volna probléma azon a környéken. (alhasi fájdalom, hőemelkedés) .Persze lehet, hogy máshol (is) van probléma. Nem tudom, hogy eddig milyen vizsgálatok történtek a kóreredet felderítése érdekében. Ismételt nőgyógyászati vizsgálat, belgyógyászati vizsgálat, laborvizsgálatok, (vizelet tenyésztés) képalkotó vizsgálatok (hasi ultrahang) , szükségesek a továbblépéshez és persze ezek ismeretében a kezelés, vagy a további diagnosztikus vizsgálatok.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2012. december 26., 08:36 ;Megválaszolva: 2012. december 27., 15:26
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom