Melkasi, lapocka fájdalom

Tisztelt Doktornő! Két hete kb 2 percig úgy éreztem, hogy dobbant egyet a szívem, majd azonnal még egyet, de az mélyebb volt. Másnap intenzív szúró, égő érzést éreztem a bal lapockámban. Magas vérnyomás és pulzus is jellemző volt. Töbször be pánikoltam és szorongás, félelem fogott el, de ez mostanra már csökkent. Voltam orvosnál, de azt mondták nincs baj a szívemmel. Nem sokkal később kb 1 nap múlva a bal melkasom kezdett fájni. Eleinte rövidebb ideig. Mostanra már nem szűnik egyáltalán, inkább csak enyhül. Szúró, nyomó és mostanában égő érzés. Olyan mintha erősen tenyérrel rá csaptak volna, ég bizsereg. A pulzusom most úgy néz ki, hogy kezd helyre állni, de többször a vérnyomás mérő ritmuszavart jelez. Erős szívdobogás érzésem van szinte mindig. Kardiológus szerint nincs szív eredetű baj, minden értékem rendben volt(EKG, nagy labor).11 nap múlva megyek magán kardiológushoz, de addig szeretném az Ön véleményét is meghallgatni. PCR tesztem negatív lett, de valószínűleg megfáztam. Volt hőemelkedésem. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a hőemelkedés témában

Kedves Kérdező! Valamennyi tünetét okozhatja a hőemelkedés, enyhe légúti, vélhetően vírusos eredetű tünetegyüttes, egyáltalán nem biztos, hogy szívbetegsége van. A kivizsgálásig speciális tanácsot adni nem lehet. Pihenő életmód, az eddigi készítmények mellett még C és D vitamin szedése segíthet enyhíteni az általános tüneteket. Állapotromlás esetén telefonon beszélje meg a további teendőket a háziorvossal vagy ügyelettel. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2020. december 18., 18:27; Megválaszolva: 2020. december 18., 21:36
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás
Hirtelen szív halál vagy infarktus...
Ritmuszavar béta-blokkoló
Kedves Doktornő! Az orvosom felírt, hogy szedjek Bisoprolol béta-blokkolót pajzsmirigy alulműködés okozta szívpanaszokra. Már 1 hete szedek 2,5 mg-ot...