Érzékeny herék

Tisztelt Dr. Nő/Úr. Pár éve érzékeny mind két herém. Pl ha megnyomódik fürdésnél, törölközésnél. Három különböző orvosnál voltam vele. Első alkalommal csak ránéztek. Második lakalommal egy megánredelésen voltam, itt megvizsgált a Dr. Úr egészségesnek talált. Mivel nem múlt el, ezért 1 év elteltével egy másik magánrendelésre is elmentem itt is megvizsgált a Dr. Úr megtapogatta a heréim, prosztatámat megvizsgálta, últrahanggal is megvizsgálta és ejakulátum vizsgálatot is csinált. Mindent rendben talált, egészséges vagyok. Azt mondta érzékenyek a mellékheréim. Szeretném kikérni a véleményét. Maradjak nyugodt ez így rendben van, el fog múlni? 28 éves férfi vagyok 184 cm magas, 64 kg. Köszönettel...

Dr. Papos István válasza here probléma témában

Amennyiben kollégáim a személyes vizsgálatkor nem találtak kórosat, akkor én sem tudok többet mondani.

Egyébként a here a nyomódáskor érzékeny lehet, ez alkati dolog.

Tisztelettel:

Dr. Papos István

Kérdés: 2012. december 09., 17:18; Megválaszolva: 2012. december 11., 23:07
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Mit lehetne tenni?
T. Dr Úr A problémám az, hogy évek óta fáj a BAL herém, főleg ejakuláció után. Amit fontos tudni, hogy 8 évesen műtötték a jobb herém nem...
here elcsúszás
Helló. Az lenne számomra a probléma.Születésem után megmütötek felcsuszot herére de sajnos vissza csúszott.És azóta semit nem tetem érte hogy...
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom