Krónikus kismedencei gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Egy régóta húzódó problémával fordulok önhöz.Kb 4 éve elkaptam egy ueraplasma nevezetű betegséget amivel 1 hónap után sikerült elmennem orvoshoz.kaptam rá doxyciclint a folyás elmúlt de azóta is megmaradt ejakuláció után húgycsőben szúró égő érzés és ez néha egyébként is jelentkezik, ejakulálás után még órákig folyik apránként belőlem valami, húgycső kijárata duzzadt piros, átlátszó folyásom szokott lenni nem nagy mennyiségű ami szagtalan de gondolom ettől pálik be olyan hamar a fityma alatt, közérzetem elég rossz, alhasi fájdalmak, kellemetlen szagú lesz 3-4 órán belül a makk rész ez a folyás miatt, előváladéknak is nagyon erős illata van és nagyon sűrű, a merevedés is kicsit fájdalmas, kicsit sárgás a sperma, vizeletcsepegés, herékbe sugárzó fájdalom enyhe! Rengeteg teát antibiotikumot szedettek velem az orvosok az utóbbi 4 évben prosztatagyulladásra hivatkozva de ezek a tünetek nem enyhültek javultak azóta sem, szedtem gentost is hónapokig és semmi.sőt mágnesterápián is voltunk, ez a betegség rengeteg pénzben van már és erőfeszítésben, se munkám se életem már: ( Eddigi vizsgálatok: -Prosztata masszátum negatív, vizelet nemibetegségre nézve negatív, vizelet negatív, vastagbéltükrözés negatív, prosztata tapintás negatív, ultrahang prosztata meszesedést mutat amely évente duplázódik. Kérem segítsen valami hatékony gyógyszerrel vagy nem tudom de már se pénzem se életem.ha szükséges privát e-mailben küldök képet.Segítségét előre is köszönöm esetleg adhatna egy privát e-mail elérhetőséget köszönöm

Dr. Merth Gábor válasza krónikus gyulladás témában

Kérem írjon a [email protected] címre, és azonosítsa majd be magát vhogy!

Kérdés: 2012. november 07., 16:44; Megválaszolva: 2012. november 17., 07:51
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó