Krónikus kismedencei gyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Egy régóta húzódó problémával fordulok önhöz. Kb 4 éve elkaptam egy ueraplasma nevezetű betegséget, amivel 1 hónap után sikerült elmennem orvoshoz.kaptam rá doxyciclint a folyás elmúlt, de azóta is megmaradt ejakuláció után húgycsőben szúró égő érzés és ez néha egyébként is jelentkezik, ejakulálás után még órákig folyik apránként belőlem valami, húgycső kijárata duzzadt piros, átlátszó folyásom szokott lenni nem nagy, mennyiségű, ami szagtalan, de gondolom ettől pálik be olyan hamar a fityma alatt, közérzetem elég rossz, alhasi fájdalmak, kellemetlen szagú lesz 3-4 órán belül a makk rész ez a folyás miatt, előváladéknak is nagyon erős illata van és nagyon sűrű, a merevedés is kicsit fájdalmas, kicsit sárgás a sperma, vizeletcsepegés, herékbe sugárzó fájdalom enyhe! Rengeteg teát antibiotikumot szedettek velem az orvosok az utóbbi 4 évben prosztatagyulladásra hivatkozva, de ezek a tünetek nem enyhültek javultak azóta sem, szedtem gentost is hónapokig és semmi.sőt mágnesterápián is voltunk, ez a betegség rengeteg pénzben van már és erőfeszítésben, se munkám se életem már: (Eddigi vizsgálatok: -Prosztata masszátum negatív, vizelet nemibetegségre nézve negatív, vizelet negatív, vastagbéltükrözés negatív, prosztata tapintás negatív, ultrahang prosztata meszesedést mutat amely évente duplázódik. Kérem segítsen valami hatékony gyógyszerrel vagy nem tudom, de már se pénzem se életem.ha szükséges privát e-mailben küldök képet. Segítségét előre is köszönöm esetleg adhatna egy privát e-mail elérhetőséget köszönöm

Dr. Merth Gábor válasza krónikus gyulladás témában

Kérem írjon a [email protected] címre, és azonosítsa majd be magát vhogy!

Megválaszolva: 2012. november 17.

Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések

Krónikus gyulladás
Tisztelt Doktornő! A problémám 1, 5éve kezdődött torokfájással, arcüreggyulladással, homloküreg gyulladással, ízületi gyulladással egyik antibiotikumot...
Viszkető fityma, vörös folt (ok) a...
Visszatérő hólyaggyulladás D-mannóz
Kedves Doktornő! Visszatérő hólyaggyulladás megelőzésére az urológusom napi 3 gram D-mannóz port ajánlott vízben feloldva. Azt mondta, hogy próbáljam ki 3...
Krónikus prosztatitisz utóhatása
Tisztelt Doktor Úr! 2006 és 2017 között krónikus prosztatitisszel kezeltek. Mindig streptococcus alfa haemolizáló tenyészett ki masszátumból, masszírozás...
16 hós kisfiú herevízsérv
Üdvözlöm! 16 hós kisfiamnál 1 éves korában észleltük a heréjén az "elváltozást". Akkor a gyermekorvosunk kérte, hogy a biztonság kedvéért nézessük meg...
Azoospermia
Tisztelt Doktor Úr! Feleségemmel a második lombikprogramba kezdünk neki. Az első lombik előtti spermiumvizsgálatok az alábbi eredménnyel zárultak:...