Barnás ondó

Jó napot! Ma reggel barnás színű volt az ondóm. Más panaszom nincs. Elmentem vele orvoshoz megvizsgált felírt antibiotikumot (Doxycylin AL 100) . Az nem mondta mi bajom lányos zavaromban én meg meg se szólaltam. A kérdésem az lenne hogy azt mondta a doki hogy 10 napig semmi szex. A barátnőm most hétvégén jön haza 2 hete nem láttam majd ismét elutazik 2 hétre. Ha mégis lenne köztünk akktus az okozhat valami problémát? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Merth Gábor válasza barnás színű ondó témában

Kedves Kérdező!

Valószínűleg a kollégám ondóúti gyulladásos kórképre gyanakodik, s kérdés honnan eredeztethető a gyulladás.

Ha esetleg a partnerétől kapott vmit (ez csak feltételezés, nem akarok senkit prejudikálni! ) , nem biztos, hogy szerencsés addig az együttlét, amíg partnerénél nincs igazolva/kizárva egy esetleges rezervoár jelenléte...

Kérdés: 2012. november 05., 22:46; Megválaszolva: 2012. november 09., 10:39
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...