Fitymafék műtét után meddig kamillázzam?

2012.10.31 volt műtétem a győri kórházban rövid fityma fék miatt. A műtét után kb. 20 perccel már távozhattam is. Az orvos azt mondta h másnap (nov. 1.) már lógassam kamillába. A fityma hátra húzásakor még vérzett a seb. A kamillás áztatás után még enyhén vérzett a seb de aztán már csak éppen hogy szivárgott. Fájdalmat szinte alig érzek. Az lenne a kérdésem h továbbra is "bolygassam" a műtéti sebet, (mert amikor hátrahúztam még vérzett) és kamillába lógassam vagy várjak egy-két napot amíg a vérzés teljesen megszűnik.

WEBBeteg szakértő válasza fitymafék műtét után témában

Kedves Kérdező!

Ha leáztatja a sebet az sem jó, így azt javaslom, inkább ne borogasson (Betadine krém használata? ) ...

Sebét tartsa tisztán, az fontos!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. november 02., 09:48; Megválaszolva: 2012. november 04., 10:43
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...