mellékhere gyulladás

Tisztelt Doktor! A Páromnak mellékhere gyulladása van, (3 hete) már szépen kikezelték, de még mindig fel van neki duzzadva a heréje.persze nem annyira mint volt. fájdalmai már nincsenek, csak érzékeny a heréje. menyi idő mire ez ténylegesen visszahúzódik az eredeti állapotába? gyógyszereket szed most is. önkielégítést végezzen e néha? úgy távozik belőle esetleg bármi váladék vagy valami? a spermái mikor lesznek ismét "életképesek"? előre is köszönöm válaszát. üdv: hjupka

Dr. Merth Gábor válasza melllékhere gyulladás témában

Kedves Kérdező!

A mellékhere gyulladás elég látványos kórkép, és bizony 4-6 hét szükséges, míg teljesen helyreáll a "rend".

Addig (ha már az AB kezelésen túl vannak) jegelheti, C és E vitaminok, gyulladáscsökkentő fogyasztása javasolt.

Ha szed AB-t a magömlés -amennyiben nem jár fájdalommal- előnyös szokott lenni.

A gyulladás "más" módon okoz problémát a spermiumok életében, a fogamzóképesség elvesztése elég ritkán szokott megtörténni...

Kérdés: 2012. október 15., 12:36; Megválaszolva: 2012. október 25., 11:56
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Sexuális élet műtét után
Kisebb vérzés a makkon
4 CT hatása a herére
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...