Vizelési inger, furcsa érzés

Üdvözlöm! Bár még sosem kértem neten orvosok tanácsát de most mégis erre kényszerülök. Sajnos két okból is, elég sokat dolgozom ami mellett elég lehetetlen eljutnom egyelőre orvoshoz a másik hogy, még egy kicsit kényelmetlennek érzem e témát mert nem tudom merre induljak el. Szóval, hogy egyből a közepébe vágjak, jó pár héttel ezelőtt egy erős lázzal gyengeséggel enyhe alhasi fájdalmakkal tarkított betegségen estem át amit akkor kifeküdtem, szerencsére igen erős immunrendszerem van talán ha 10 évente beteg vagyok....de azóta illetve akkor is nagyon hirtelen jelentkező vizelési inger volt és most megint vissza tért, és folyton egy bizsergető érdekes érzés van a hugycsövem alsó szakaszánál és folyamatosan mosdóba kell mennem de alig alig jön valami pedig úgy érzem mint aki megivott 5 liter vizet és nem járt wc-n két napja minden alkalommal gyakran fél óra sem telik el az ingerek között és van hogy napokig így megy van hogy csak napi egyszer és utána hetekig semmi.... Kérem segítsen én prosztataproblémákra gyanakszom de lehet, hogy egy sima felfázás vagy vírus is lehet. Amikor az első ilyen lebetegedésem volt kamilla illetve vizelethajtó teát ittam, (nem a filteres fajtát! ) az segített illetve algopyrin-t szedtem pár szemed t a láz miatt ami már majdnem a 40 fokot súrolta ami megijesztett. Azóta nem volt ilyenre panasz de a már említett bizsergető érzés és a gyakori vizelési inger megint vissza tért, már nyugtalanít. Lehet ez vírustól vagy tényleg súlyos lehet vagy lappang bennem valami?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza a gyakori vizelési inger témában

Kedves Kérdező! Fogadja erős -hmm... letolásom. Mindenképpen forduljon urológus szakorvoshoz, amennyiben egy magas lázzal járó akut jellegű prosztata gyulladása zajlott, az magától nem fog meggyógyulni, csak krónikus állapotba fordul, aminek a kezelése nagyon nehéz, és csak saját magával fog kicseszni, ha minél előbb(! ) nem keres fel egy szakorvost!! Mi a fontosabb, maga, vagy a "robot"? (Ha másként nem megy, kérjen ki egy nap betegszabadságot, és ne hősködjön! ) Jobbulást!

Kérdés: 2012. szeptember 14., 17:56; Megválaszolva: 2012. szeptember 16., 10:11
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Csökkent libidó
Üdvözlöm, 32 éves férfi vagyok, egy ideje nagyon lecsökkent a libidóm, és erekciós problémák is állandóak, ritkán hőhullám. Kértem egy férfi...
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?