Gyakori vizelés és szűnni nem akaró vizelési inger

Gyakori vizelés: maximum 2, 5 óra volt a legtöbb amit kibírtam, nem fogyasztok sok folyadékot, iskolában 2 szünetenként kell wc re mennem, míg a többiek egész iskolaidő alatt egyszer sem mennek. Vizelés utáni vizelési inger: KB 3 hónapja kezdődött az egész, előtte nem volt még ilyen. Érzem, hogy el kell mennem wc re, el is megyek, kijön amennyi tudott, és még utána még mindíg bennem van az érzés, hogy mégpedig megint vizelnem kell, néha 5 percet is a wc előtt kell lennem, mire lecsillapodik az érzet. Este elaludni is csak úgy tudok hogyha nincs bennem semmi vizelet, mert ha van, egy kevéske is nem tudok elaludni..

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza gyakori vizelési inger témában

Kedves Beteg!

Mindenképpen érdemes vizeletvizsgálatot (labor és tenyésztés) végezni,

mert a panaszok hátterében állhat hólyaghurut vagy húgycsőgyulladás.

Ezek kezelhető betegségek. ha a panaszokat nem ez, hanem a hólyag

túlérzékenysége okozza, nem ilyen egyszerű a helyzet, de urológus (esetleg neurolológus - ideggyógyász bevonásával) akkor is tud

segíteni, főleg az éjszakai nyugalom biztosításával. Izomlazítók és

feszültségoldók együttes alkalmazása segíthet.

Üdvözlettel:

Dr. Hacsek Gábor

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. szeptember 01., 22:17; Megválaszolva: 2012. szeptember 05., 18:02
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Gyermek gyakori vizelési inger
Tisztelt doktor úr! Kislányom 4 és fél éves. December 18-án Aktil Duo antibiotikumot kapott légúti fertőzésére. A gyógyszert 27-ig szedte. 1-én...
További vizsgálatok?
Kedves doktornő! A 13 éves kisfiúnk labor eredmény? ről szeretném kérdezni.A labor eredményt mellekeltem..Az LDH 548 U/L (max 480) és az ALP 520U/L...
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Kevés fehérvérsejt