belilult pénisz

Tiszteletem! Tegnapelőtt elestem a kerékpárommal és a kormány vége a péniszem feletti (has alatti) üres helyet (csontot) találta el. Ez fel is dagadt és be is lilult. De ezt természetesnek is gondoltam. De másnap azt vettem észre, hogy az egész hímvesszőm feldagadt és sötétlila színű lett! Ezt azért is furcsállom, mert nem ütöttem meg az esésem következtében! Kell-e aggódnom emiatt, vagy ez is elfog múlni? Köszönöm a válaszukat előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza pénisz duzzanat témában

Kedves Kérdező!

Alapvetően nem probléma, a nyirokerek valamint itt található erek mentén a zúzódás miatti történések "leterjedtek", s tekintettel a pénisz rugalmas, laza kötőszöveteire a bőrnél, elég látványos tüneteket tud produkálni. Szedjen diclofenac tartalmú gyszt (vény nélkül kapható formában napi 2-3 szemet) , esetleg kendő/törölközőbe csavart jéggel jegelje. Komolyabb fájdalom esetén rtg. vizsgálat, hogy a szeméremcsont nem repedt/tört el, valamint rövid távon antibiotikum szedése javasolt.

Kérdés: 2012. augusztus 09., 13:36; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 08:46
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Mi ábrázolódik a képeken? Ha a...
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás