Mi lehet ez? Urológia kérdés

Tisztelt Dr. Úr! Megpróbálom összefoglalni röviden a történetemet. kb 3 éve kezdődött, nem tudtam pontosan mi a bajom, de éreztem, hogy odalenn gondok vannak. Elmentem a lakhelyem szerinti urológiára, ahol a panaszaimra ami az alhasi fájdalom szúró vizelés volt vettek húgycsőkenetet és elküldték. Az eredmény, negatív lett gonorrheaera, chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, herpes simplexre. Azóta egy barátnőm volt akivel együtt voltam szexuálisan, de csak és kizárólag óvszerrel. Ezek után "egészségesnek nyilvánítottak". Továbbra is éreztem, hogy gond van. Elmentem Pánovics docenshez a Semmelweis Klinikákra, ahol megállapította krónikus prosztitiszt, bakteriálist és kiderült van egy vesekövem. Erre szedtem antibiotikumokat míg negatív lettem. Sajnos 8-9 hónapos különbségekkel, de elő-elő jött, amire eddig összesen 3 féle fajta antibiotikumot kaptam az évek alatt. A higéniára mindig ügyeltem, tiszta alsó, miden este tisztálkodás, stb. Tavaly nyáron voltam strandon, ahol lehet sikeresen felfáztam, mert jött egy húgycső gyulladás és prosztata gyulladás. Kiderült újra bacik voltak az okozói. Ekkor viszont jött egy újabb tünet amit nem tudok hova tenni és leginkább ez aggaszt. A vizeletürítésem végén éreztem egy ilyen enyhe görcsös érzést, ami kellemetlen volt nagyon, ezek után ilyen fehéres kicsit túrós folyás szerűségem volt, idővel elmúlt. Most nyáron a jó idő miatt este egy plédre kifeküdtemés éreztem, hogy sikerült megfázni alul. Két napra rá már jött is ez a folyás szerűség, de ez önmagától nem jelentkezik, mindig csak a vizelet végén volt és volt mikor égő szúrós érzés kísérte. Elmentem urológiára, prosztatamasszátumos vizelet vizsgálat amit tenyésztésre küldtek, eredménye: negatív. Bőrgyógyászaton voltam ahol elmeséltem ezeket a dolgokat, és ott azt mondták, hogy a leleteimet bemutatva, a nemibetegség kizárható, szerintük ez a prosztatából ürülő váladék lehet. Mi lehet ez? Opálos vizelet, valamint a görcsös érzet és utána ez a "folyásszerűség".

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Merth Gábor válasza prosztata témában

Kedves Kérdező!

Valóban a prosztatája a gyanús. Keresse fel Pánovics Tanár Urat, aki biztos hogy átbeszélve tüneteit/panaszait, fog tudni segíteni Önnek!

Jobbulást kívánva,

tisztelettel, Dr. Merth

Kérdés: 2012. július 04., 16:06; Megválaszolva: 2012. július 15., 19:25
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.