• Péiszfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő! Maszturbálás után a következő merevedéskor fáj a péniszem. Mostanában néha hogyha nem áll akkor is olyan mintha feszülne. Mindig is így volt, de mostanában talán kicsit fokozottabb ez és eddig ha nem volt erektált állapotban akkor nem éreztem. Nem maszturbálok gyakran, nem vagyok durva. Sikosítóval próbáltam, nem lett jobb. Talán egy kicsit rövid a fitymafékem, de annyira nem vészes. Okozhatja ezt a fék rövidsége? Vagy esetleg más probléma állhat a háttérben? Köszönöm válaszát!

        Dr. Merth Gábor válasza a péniszfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Nem mindegy, hogyan fáj a pénisze. Csak ott, élesen, tompán, kisugárzik-e, a gáti tájékot is érzi, stb. Más tünet, panasz? Ezeket tudni kellene, hogy érdemben válaszolni lehessen. A rövid fitymafék okozhat pénisz fájdalmat (ehhez nem is kell durván a péniszhez nyúlni). Amennyiben döntően a makk és környéke fáj, elképzelhető, hogy a rövid fitymafék okozza a problémát. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Kérdés: 2012. március 24., 18:52; Megválaszolva: 2012. március 28., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: