• Fáj a péniszem felső része

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm doktor úr/nő! Az lenne a problémám hogy a péniszem felső részén fájdalmat érzek! a makk alatti résznél pontosan! merevedésnél izgatásnál kicsit jobban érzem! sexuális kapcsolatom nem volt! kicsit félek hogy mi lehet a gond! meg merevedés kor kis erek türemkednek ki ez gond lehet? előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a péniszfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ne haragudjon, de ezt innen megmondani nem lehet, rengeteg oka lehet van a fájdalmának. Lehet anatómiai eltérés, amit esetleg operálni kell, lehet egy egyszerű gyulladásos kórkép, melyre gyógyszert kell szedni, lehet egy egyszerű múló tünet, melyet nem vényköteles praktikákkal is el lehet mulasztani. Remélem érthető, miért nem akarok valami határozott, konkrét választ adni. Azt javaslom, keressen fel egy urológus szakorvost környezetében, aki egy egyszerű vizsgálat után tényleges választ tud Önnek adni. Amire érdemes odafigyelnie (megkönnyíti a diagnózist), a panaszok gyakorisága, illetve csak merevedéskor jelentkezik-e vagy esetleg máskor is, történt-e az utóbbi időben új dolog az életében, eltérően az eddigi megszokottaktól, stb. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor (urológus) [email protected]


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 11., 13:00; Megválaszolva: 2012. február 13., 13:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: