• Felfázás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kb másfél éve jelentkezett először hogy véres a vizeletem. Elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot és elmúlt! Amikor másodszor jelentkezett akkor szinte csak vért pisiltem, akkor is kaptam antibiotikumot és elmúlt. Aztán jött harmadszor és negyedszer, de akkor már csak rózsaszínes volt a vizeletem, nagyon fájt amikor pisiltem és állandó ingerem volt, éjjel szinte nem is aludtam. Mindig elmegyek orvoshoz, mindig ad antibiotikumot, már az első nap amikor elkezdem szedni már teljesen tünetmentes vagyok, de végig szedem a gyógyszert mindig mégis pár hónap után visszajön! Voltam már ultrahangon, nőgyógyásznál, vérvételen! Ultrahangon találtak egy 8mmes vesekövet, de semmi mást! Nem tudom h mi lehet, rettegek attól valami rosszindulatú daganatom van! Arra is gondoltam h a párom ad át valami baktériumot! Remélem nincs semmi komolyabb bajom! Köszönöm a válaszát!

        Dr. Merth Gábor válasza a véres vizelet témában

        Kedves Kérdező! Mi a kérdés? Én az Ön helyében: Tünet mentes periódusban csináltatnék egy vizelet tenyésztést, hogy mikor nem is "érzi", van-e a vizeletében baktérium, ne csak ész nélkül szedje az antibiotikumokat mikor fellángol a betegsége (ezzel többet árt magának, sem mint használ). Van valamilyen emésztési panasza? Sokszor a vastagbél betegségei miatt kerül baktérium a húgyúti rendszerbe. A követ mindenképpen(! ) kezelni kell, mert ez fog önnek hosszútávon, akár visszafordíthatatlan károsodást okozni, emiatt feltétlenül keressen fel egy urológus szakorvost! (Ez lehet a baktériumok forrása, valamint a veséjét is tönkre fogja tenni.) Tisztelettel, Dr. Merth


        Kérdés: 2012. január 11., 21:57; Megválaszolva: 2012. január 13., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten teljes andrológiai kivizsgáláson estem át. Másfél éve próbálkozunk párommal, de nem sikerült még teherbe esnie. Az andrológiai labor leleteim a következők voltak : Szín: norm Szag:norm Térfogat:2,6...
        Kedves Doktor úr! Ma a vizeletemben kis sárgás színű vonalka alakú szemcséket láttam, és valami ugyanilyen színű nagyobb dolgot, egy kicsi gyűrt sziromhoz tudnám hasonlítani. Bocsánat, hadonlatot nehéz rá találnom. Mire utalhat mindez? A...
        Tisztelt Doktor Úr! 66 éves nő vagyok. Gasztroenterológiai kontroll (colitis ulcerosa) miatt készült hasi uh vizsgálat nálam, a következő eredménnyel: A pancreas norm széles. Az epehólyagot eltávolították. Máj nem nagyobb, echoképe...
        Tisztelt Doktor úr! Hetefájdalommal kerültem be,ahol egy gyermeksebész megvizsgált (nem urológus),aki mellékhere gyulladást állapított meg. Az orvos csak fizikális vizsgálatot csinált,UH-t nem. A felírt antibiotikum elfogyott,amellé...
        Szép napot! A problémám az lenne,hogy erős herefájdalommal kerültem orvoshoz,viszont aki megvizsgált nem urológus volt,hanem gyermeksebész. Ő csak megtapogatta az adott részt,nem csinált UH vizsgálatot. A felírt gyógyszer hatására elmúlt a...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Februárban volt egy vesekövem, 4mm-es, ami távozott. Azóta minden mozdulatkor fáj a derekam. Visszamentem az urulógiára, csináltak vérképet, vizeletet néztek, UH-ot csináltak, és minden negatív. Elképzelhető, hogy a...
        Vesekő meghatározás miatt ct-n jártam, az orvosom viszont csak egy hónap múlva fogad. A leletben az szerepel 1400hu denzitású kő. Szeretném tudni, ez melyik fajta vesekő tulajdonképpen? Köszönöm
        Tisztelt Doktor Ur! Fel eve kezdodtek panaszaim, gyakori vizelesi ingerrel, mely idonkent surgeto is volt. Volt uh, vizelet labor, egyszer tenyesztes is, minden negativ. Holyagtukrozes is tortent, aminek enyhe trigonitis az eredmenye, da az urologus szerint...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció