• Gyógyitható-e még ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        58. évesen az urológus szakorvos kisdiónyi nagyságú heréket sorvadtnak véli ezért vér labor vizsgálatot kért mivel hormonzavarnak véli az okot. Kérdezem ez a betegség gyógyítható 58 éves korban ? S ez a here sorvadás okozhat e impotencia problémákat ? Köszönöm a választ.

        Dr. Merth Gábor válasza a heresorvadás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben valakinek kisebbek a heréi, az nem minden esetben jár alacsonyabb tesztoszteronszinttel. Valóban, az alacsony tesztoszteron szint úgy a libidóban, mint a potenciában, mint sok minden másban is (pl. kognitív funkciók, alvásproblémák, fizikai teljesítmény, stb.stb.) okozhat problémát, melyet -több kritérium vizsgálatát, megfelelését követően!- pótolva, visszaállhat az eredeti állapot. Több dolog okozhat heresorvadást, itt az okot kell kezelni, vagy legalább lassítani a folyamatot. A tesztoszteron pótlására több, megfelelő, az ember igényeihez igazítható készítmény is található. Beszélje át ezeket kezelőorvosával!


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 21., 13:29; Megválaszolva: 2011. december 27., 17:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés