• Férfi intim tornagyakorlatok.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő én az intim tornagyakorlatok után érdeklődnék.Nemrég keresgéltem e téren a gyakorlatokat és ezt találtam,A PROSZTATA betegségem okozhatja a korai magömlés? A másik módszer kicsit bonyolultabb, de talán célravezetőbb. A lényege egy izom megerősítése. Az izmot pubococcygealis izomnak nevezik, rövidebben PC-izom. A szeméremcsont és a farkcsont között helyezkedik el, s kellően megerősítve hatékonyan lehet szabályozni a magömlést. A megerősítés első lépése, hogy megtudd, hol is van benned ez az izom. A megerősítést sok folyadék (2 liter tea) megivásával kezdjük. Amikor már nagyon kell pisilned, akkor menj csak WC-re! A pisilést szakaszosan végezd, 20 apró részletben engedd távozni a folyadékot, azaz szakítsd meg a vizelet áramlását! A péniszed alatt, a tövénél érezni fogod, hogy húzódik egy izom, ez a PC-izom! A szakaszos pisiléssel tehát megtanulod, hogy hol van ez az izom. Ezután jön a gyakorlás: 3x naponta 20-20 összehúzást végezz ezzel az izommal, 3 naponta 10-zel növeld az egyszeri összehúzások számát! Amikor eljutsz 3x100-ig, azt a napot jegyezd fel, s onnantól kezdve 3 hónapig napi 3x100 összehúzást végezz! Így megerősödik az izom, s képes leszel akaratlagosan is kontrollálni a magömlést.Ez a módszer jó e vagy is használható?Előre is köszönöm a segítségét.

        Dr. Merth Gábor válasza a korai magömlés, intim torna témában

        Kedves Kérdező! Igen, tud okozni korai magömlést a krónikus prosztata gyulladás. Az intim-torna gyakorlatait célszerűbb lenne szakember segítségével "betanulni", mert ha nem jó mozdulatsorokat gyakorol be, sok haszna nem lesz. Javaslom keressen fel környezetében egy ilyen foglalkozást, és 4-5 alkalomra menjen el. Kijavítják hibáit, sok-sok hasznos tanácsot fognak adni Önnek. Amúgy a módszer bizonyos helyzetekben bevált, hasznos lehet! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 06., 16:26; Megválaszolva: 2011. december 08., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés