• Jobb oldali derek és alhasi fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! Tegnap este eros szuro, fajdalmat ereztem a derekam tajekan, jobb oldalt, ami elo sugarzott a hasam also jobb reszere is. Hanyingerem is volt, es a hasam is fajt. A hanyinger, hasfajas elmult kis ido utan, de egesz ejjel nagyon fajt a derekam, alhasam. Mintha kest doftek volna belem. Lesugarzott a combomra, fenekemre, meg a nemiszervemben is fajdalmat ereztem. Meg ma is faj egy kicsit, es most lattam, hogy pirossas a vizeletem. Lehet vese kovem, vagy ilyesmi? (apumnak is van, ugy tudom orokletes is lehet) Nagyon keves folyadekot iszok naponta, 1-2 pohar viz..semmi egyebb. Gondolom, ez eleg nagy baj..de nem kivaom a fojadekot, nem erzem magam szomjasnak sem. Lehet koze a fajdalomnak ehez? Valszat elore is nagyon koszonom!

        Dr. Veress Dóra válasza a vesekő, véres vizelet témában

        Kedves Kérdező! Panaszai hátterében állhat vesekő, fertőzés, de más probléma is. Keresse fel háziorvosát a lehető leghamarabb és csináljanak egy vizelet- és laborvizsgálatot, illetve szükség esetén hasi ultrahangot. Addig is fogyasszon sok folyadékot (víz, leves, nagy folyadéktartalmú gyümölcsök), és kerülje az erős megterhelést.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 02., 12:32; Megválaszolva: 2011. december 05., 22:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés