• Fájdalmas, égő orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. doktor úr/nő! 31 éves férfi vagyok. 3 hete tapasztaltam először, hogy az orgazmusom égő, csípő fájdalom kíséri kb 1 percen keresztül, aztán szűnik. Az érzés hasonló a felfázáskor tapasztalható vizelési kellemetlenséghez, azonban vizeléskor nem érzek semmi rendelleneset. Krónikus betegségem nincs. Rendezett monogám szexuális életem van. 3 héttel ezelőtt meglehetősen intenzív volt ez az érzés. Azóta enyhült. Kérem szíveskedjen ötletet adni mi okozhatja a panaszokat? Mivel lehet a jövőben elkerülni? Mi a teendő most? A hónap elejétől reggel este 1 csésze kisvirágú füzike teát iszom. Helyesen teszem-e? Elegendő-e? Amennyiben igen, meddig alkalmazzam? Köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Merth Gábor válasza a fájdalmas ejakuláció témában

        Kedves Kérdező! Panaszai alapján nagy a gyanú valamilyen fertőzés összeszedésére, mely ha döntően magömléskor jelentkezik, a prosztata-ondóhólyagokat is érinti. Ezt persze ki kell vizsgálni, de sajnos azt is elmondhatom, gyógyteáktól panaszai nem fognak megszűnni (krónikus, hullámzó jellegű, hol jobb, hol rosszabb jelegű lefolyásba megy át), antibiotikum szedése válik szükségessé. Javaslom keressen fel egy urológus szakorvost, aki megvizsgálja (hogy pontosan hol is a baj), és a kellő úton elindítja! Tisztelettel, Dr. Merth Gábor [email protected]


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 16., 12:29; Megválaszolva: 2011. november 20., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés