• Merevedési zavarok a műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr Kb fél éve volt fitymafék műtétem, azóta a seb elmúlt, nem is fáj. Viszont azóta komoly merevedési zavaraim vannak. A párommal óvszert használunk szeretkezéskor. Nekem viszont sokszor elmúlik a merevedésem óvszerben, akár aktus közben is. Amióta ez van, sokszor már előre görcsölök, hogy nem fog "működni", ezért már az is előfordul, hogy egyáltalán nincs merevedésem, és teljesen görcsölök már jóval az aktus előtt is. Sajnos a fogamzásgátlót a párom nem akarja szedni. Az lenne a kérdésem, hogy önök szerint pszichológiai problémám van, vagy az óvszerhasználattal talán? Mit tudok tenni hogy végre megoldódjon ez a kínos probléma? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Boros Miklós válasza a merevedési zavar témában

        Tisztelt Kérdező! Az biztosan nem a műtét következménye. A leírás alapján pszichés hátterű lesz a merevedési zavar. Az óvszerhasználat sem okoz ilyen jellegű problémát. Beszéljék meg a problémát és változtassanak a sexuális életükön, az aktus lefolyásán.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 08., 08:39; Megválaszolva: 2011. november 09., 16:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: