Spontán terhesség

Tisztelt Doktor úr/nő! 19 hetes lombikos kismama vagyok. Nagy a boldogságunk, de most történt valami ami nem megy ki a fejemből, és zavar. Előre is elnézést a bugyutaságomért:) Álmodtam, rosszat. Arról szólt, hogy lombikra készülök, és közben spontán sikerült teherbeesnem. De ezt senki nem hitte el, hiába rohantam, magyaráztam bárkinek is. Nagyon rossz volt. Felébredtem és azóta sem megy ki a fejemből ez az álom. A tények, a józan paraszti ész tudom hogy azt diktálja, hogy ez hülyeség.... HyCoSY-m is volt, és minden ami a kivizsgálással jár. Nyugtassanak meg mégis, ugye nem lehet hogy ezek mellett nem tűnik fel egy esetleges spontán terhesség? Ha mégsem tűnne fel, akkor mi lesz a spontán terhességgel? , hiszen jócskán kaptam hormonokat, tüszőrepesztőt. Köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza lombik témában

Kedves Kérdező!

A diagnosztikus és terápiás beavatkozások vagy a menstruációs ciklus, vagy terhességi teszt alapján igazoltan nem terhes állapotban történnek, így nincs miért aggódnia.

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. június 06., 08:56; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lombik eljárással lehet-e terhes...
Tisztelt Doktor Urak / Hölgyek! Kedves ismerősöm nevében szeretnék érdeklődni, aki túl van az 50. életévén, elmaradt már a menstruációja is....
Mennyi esélyünk van?
Tisztelt doktornő! Férjemnél oligozoospermiát állapitottak meg, nálam a vizsgálatok alapján minden rendben van. Március végén megyünk lombikra.Ön...
Lombik
Tisztelt doktor úr/nő! Kérdésem a következő.Nemrég volt embriótranszferem és kímélő életmődot írtak elő..azonban van egy másfél éves...
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív