Endokrinológia (Inzulinrezisztencia lombik)

T.Doktor úr/hölgy! már tul vagyunk 6.sikertelen IVF bevatkozáson.Kiderült, hogy inzulin rezisztneciám van, magas a vércukor értékem is.Jelenleg 2*850 gr Metformint szedek egy hónapja.Diétával illetve mozgással kiegészitve. A kérdésem az lenne, hogy ön szerint mikor lenne érdemes a következő lombikra mennünk? 2-3 hónap? vagy fél év? illetve azt szeretném kérzdezni, hogy a rossz inzulin-vércukor valóban befolyásolja a petesejt-embrió minőségét életképességét? a megtapadás sikertelensége miatt kérdem. előre is köszönöm a válaszát.Üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza lombik témában

Az eltérés hatással lehet a beágyazódás körüli történésekre is. Azt javaslom, ne kapkodjon. A gyógyszerhatás néhány hónapon belül jelentkezik.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2011. február 09., 09:28; Megválaszolva: 2011. február 12., 10:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
inszemináció
32éves vagyok, közel tíz éve szeretnénk babát. Az én eredményeimmel minden rendben, a férjem spermaszáma nagyon rossz, szinte nulla. 2005ben volt...
Hemokromatózis
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Korábban már elküldtem az alábbival azonos tartalmú kérdésemet, ha módjukban áll, kérem szíveskedjenek segíteni...
Lombik baby - sterilizáció után
Tisztlet Doktor Úr/Úrnő! Két éve sterilizáltak (részben kérésre, részben ajánlották/fogamzásgátló problémák) . Akkor a házasságom is...
Petesejt
Tisztelt doktor Úr/Nő! Lombikprogramon veszek részt, mely sajnos már a 3.beavatkozásnál tart. Eddig sikertelen próbálkozások voltak. Férjemnél...
Lombik
Tisztelt Doktornő! Lombik beavatkozáson estem, amihez óriási reményeket fűztem, de most kétségbe vagyok esve. A punkció március 30-án volt, a...