Szülés után 11 nappal

Tisztelt Címzett!

Az alábbi problémám van.

11 napja szültem, az éjszaka öklömnyi vérrög távozott belőle, ok e ez az aggoalomra, felkeressem ezért a szülészorvososmat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza gyermekágyi vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben nem ismétlődik a vérzés, nem jelentkezik bővebb vérzés, sem láz, alhasi görcsök, akkor nem kell külön emiatt orvoshoz mennie, mert egyszer-egyszer előfordul, hogy a hüvelyben gyűlik össze több vér, amely megalvadva egyszerre távozik. Ha bármilyen bizonytalanság van, esetleg bizonytalan tünetek is vannak, akkor inkább menjen vissza egy kontrollra.

 

Kérdés: 2009. december 29., 18:31; Megválaszolva: 2009. december 29., 18:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Terhesség van ok aggodalomra?
Magas fehérvérsejt
Ellenanyagszűrés
Tiszetelt Doktornő! Első trimeszteri ellenanyaszűrésem eredménye pozitív lett. Alábbi antigéneket mutatták ki: C-, E-, c+, e+, K- Vércsoportom...