szülés után 6 héttel is vérzem

Jó napot! Azzal a kérdéssel keresem fel Önt, hogy normális-e ha 6 hét után is van gyermekágyi folyásom? Vagy ez már más eredetű vérzés? Pár napra ugyanis elmúlt már a folyásom, de most ismét vérzést tapasztalok. Mi ilyenkor a teendő? Válaszát előre is köszönöm. Üdv. 8 hetes kis lány anyukája

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza gyermekágyi vérzés témában

Kedves Kérdező! A gyermekágyi folyás kezdeti véres tartalma lassan savóssá, rózyszínűvé, majd szintelenné, sárgássá válik. Ha újra véres lesz, mindenképpen hüvelyi ultrahangos vizsgálatnak kell eldönteni, hogy nem maradt-e vissza a méhben valamennyi lepényi szövet. ielőbb jelentkezzen orvosánál, az állapot nem elfogadható.

Kérdés: 2012. október 01., 10:25; Megválaszolva: 2012. október 02., 10:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet