• Clexane és Aspirin Protect?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Köszönöm válaszát hosszú - 2 vetélés utáni - kérdésemre. Utolsó sora miatt írok újra, mert szeretném megkérdezni miért nem javasolná együtt a Clexane injekciót és az Aspirin Protectet? Az orvosom mondta hogy ezeket szednem kell, nem ismertem egyiket sem, gondoltam, csak jót teszünk vele, így ezért kezdtem el szedni / szúrni őket.

        Árthat ez a szervezetemnek, vagy a babának?

        Hétfőn megyek az UH-ra, remélem minden rendben lesz a kisbabánkkal.

        Előre is köszönöm válaszát!

        Üdvözlettel:

        Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés, terhesség témában

        Kedves Ágnes!

        Azért javasoltam beszélje meg orvosával, hogy mindkét gyógyszert kell-e szednie egyszerre, mert mindkét gyógyszer a véralvadást csökkenti, csak az alvadási vonalon más ponton hat. Emiatt arra gondoltam, esetleg orvosa nem tudja, hogy szedi, szúrja valamelyiket, mert ritka, hogy egyszerre alkalmazzák a két gyógyszert. Rákérdezhet, de ha ő úgy ítéli meg (hiszen ő ismeri az Ön adatait, betegségeit, állapotát), akkor használja őket nyugodtan. Sok sikert a terhességéhez!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-25 19:33:36; Megválaszolva: 2011. október 03., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés