• Átjut-e a cukor az anyatejbe?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy elég sok édességet vagy cukros ételt eszem (tudom nem túl helyes) és szoptatom a babámat akkor az anyatejbe is átmegy az összes "cukor", mivel azt olvasom több helyen is, hogy minden általam elfogyasztott dolog átjut a tejcsibe,  én szoktam ellenőrizni a vércukromat és teljesen jó (evés után is 5-6 közötti, éhgyomorra általában 4, 2  vagy 1-2 tizeddel magasabb), igazából az érdekelne, hogy esetleg a sok édes dolog a babám vércukor szintjét is megemeli, vagy hozzá már optimális mennyiségben jut belőle?
        Válaszát előre is köszönöm

        Tisztelettel

        Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a szoptatás témában

        Kedves Kérdező!

        Egészséges embernek a természetes anyagokból csak annyi megy át a tejbe amennyi kell. Csak a nem természetes anyagokkal kell vigyázni. PL: Gyógyszerek, Drogok stb.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        Dr. Csősz György
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 10:08:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: