• Terhesség alatt hogyan kezelhető az isiász?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 35 hetes kismama vagyok és körülbelül egy hete kezdődött az ideggyulladásom! Először csak kicsit fájt a derekam, majd kisugárzott a jobb oldalamra, a fenekembe. Pár nap alatt olyan mértékűre erősödött a fájdalom, hogy már alig bírok menni! Mivel szájon át szedhető gyógyszereket a nőgyógyászom a baba miatt nem javasolta, ezért Flector tapaszt és Voltaren krémet használok, valamint Bioptron lámpával próbálom kezelni a fájó területet! Kérem adjon tanácsot, mit tehetnék még, hogy elmúljon a fájdalom? Szabad ilyenkor nyújtó gyakorlatokat végezni,vagy inkább a pihenés használ? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Barczáné

        WEBBeteg szakértő válasza a isiász témában

        Kedves Kérdező!

        Ha tényleg nem tud felkelni, akkor bizony lehet, hogy jobb, ha kórházba megy, mivel nem jó, hogy nem kezelik semmivel a derekát. Igenis ha nem tud mozogni, akkor bizony agresszív kezelés kell infúzió injekció stb, és akkor a tapaszok semmit sem érnek. Egyébként minden gyógyszerre ráírják, hogy nem használható terhesség alatt, ilynekor mindig az előnyt és a kockázatot kell mérlegelni. Előny, hogy nem bénul le a porckorongsérvtől és meg tud mozdulni. Kockázat pedig: olyan nem ismert mellékhatás, ami a babának a Flector okozhat. Ilyenről még nem tudni. Gyógyulást. De mondom, ha komoly a fájdalom, ne otthon kúrálja!!! Boldog Karácsonyt!

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László  



         
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-22 18:29:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 11:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés