• miért fáj a lábam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem lumbágóm van ishiásszal. Voltam reum-nál és lidokain +hydrocortison inj.kaptam az LS szöglethez és lange jobbra. Kicsit enyhítette a panaszomat de a jobb lában azóta is fáj és a csípő tájék is. A jobb oldalamon csak fájdalommal tudok aludni és a vezetéskor is a jobb lában határozottona fáj. Üléskor is fáj és és egy állandó alapfájdalom mellet sűrűn van olyan nyilamló fájdalom mintha a csípőmbe felüről végig a lábamba villám menne végi. Sőt még a keresztbe teszem a jobb lábamat a balra, pár perc és iszonyúan fáj.Nem tudom hogy most menjek vissza a reum-hoz vagy esetleg más területen próbálkozzak. Tisztelettel:Ildikó.

        Dr. Puskás Réka válasza a isiász témában

        Kedves Kérdező! Igen, menjen vissza a reumatológiára. A lumbago ischias-szal betegség általában nem gyógyul meg egy injekciótól, további kezelésre van szüksége. Ha sürgős és nem kap megfelelő időpontot, próbálkozhat neurológián is. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2014. november 06., 10:58; Megválaszolva: 2014. november 18., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: