miért fáj a lábam?

Nekem lumbágóm van ishiásszal. Voltam reum-nál és lidokain +hydrocortison inj.kaptam az LS szöglethez és lange jobbra. Kicsit enyhítette a panaszomat de a jobb lában azóta is fáj és a csípő tájék is. A jobb oldalamon csak fájdalommal tudok aludni és a vezetéskor is a jobb lában határozottona fáj. Üléskor is fáj és és egy állandó alapfájdalom mellet sűrűn van olyan nyilamló fájdalom mintha a csípőmbe felüről végig a lábamba villám menne végi. Sőt még a keresztbe teszem a jobb lábamat a balra, pár perc és iszonyúan fáj.Nem tudom hogy most menjek vissza a reum-hoz vagy esetleg más területen próbálkozzak. Tisztelettel: Ildikó.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Puskás Réka válasza isiász témában

Kedves Kérdező!

Igen, menjen vissza a reumatológiára. A lumbago ischias-szal betegség általában nem gyógyul meg egy injekciótól, további kezelésre van szüksége. Ha sürgős és nem kap megfelelő időpontot, próbálkozhat neurológián is.

Üdvözlettel,

Puskás Réka

Kérdés: 2014. november 06., 10:58; Megválaszolva: 2014. november 18., 17:25
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Lumbális gerinc MRI
Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Szeretném a véleményét kérni derékfájdalmammal kapcsolatban. 6 hete vagyok betegállományban. Az első 3 héten alig...
Lábfájdalom
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 41 éves vékony testalkatú, aktív nő vagyok. Sportolni időszakosan tudok, de kb. egy éve elkezdtem aktívan és...
Keresztcsont fájdalma.
Tisztelt Doktornő! Panaszaim kb.1éve decemberben kezdődtek.Reggelente nagymértékű fájdalomra ébredtem, jobboldalt deréktájon a keresztcsont...
gyenge láb lábfájdalom
1éve kezdődött erős derékfájással, porckorong kiboltosulást állapitottak meg, fájdalmaim csökkentek, de visszamaradt néha lábzsibbadás gyenge...
Isiász miatti gerinc röntgen...
Kedves Doktor Nő/Úr! Isiászom miatt gerincröntgenen voltam, az alábbi kiértékelést írták a leletemre: SI csigolya lumbalizált. Csigolya testek...