• Derék fájdalom!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! Derék fájdalomtól szenvedek lassan 2 hete, a derekamtól egészen a térdemig sugárzik le a fajdalom. Mintha egy éles tárggyal szúrnának a derekamtól a térdemig. Már se állva se ülve nem kényelmes. A múlt hónapban sajnos voltam derékfájdalommal orvosnál de nem volt ennyire intenzív. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Puskás Réka válasza a isiász témában

        Kedves Kérdező! Sajnos, a lesugárzás derékfájdalom esetén rosszabbodást jelent. Mindenképpen menjen vissza az orvosához és mondja el, hogy rosszabbodott az állapota. Ideggyulladása lehet, melynek hátterében akár porckorong probléma is állhat. Addig is, a fájdalmas végtagot hűvös borogatással kezelje (csak felmelegedésig) és szedjen gyulladáscsökkentőt. Üdvözlettel, Puskás Réka


        Kérdés: 2014. június 01., 12:56; Megválaszolva: 2014. június 05., 22:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: