Eseményutáni tabletta

Tisztelt Doktornő! Párommal Március 19-én voltunk együtt! Aktus után mikor kivette éreztem, hogy valami folyik végig ott lent, kívülről! Óvszert használtunk, ami nem volt kiszaladva! Az ágyon is volt egy folt, illetve az óvszerban is volt váladék! Nagyon megijedtünk, rögtön mentünk az ügyeletre, ahol felírták az Escapelle nevű eseményutáni tablettát! Aktus után 1,5 órával be is vettem! 04.06.-ra várom a menstruációt azonban vannak menstruációs tüneteim. (Fejfájás, folyás, alhasi és derékfájdalom) Ön szerint ez normális? Nagyon félek és remélem nem vagyok terhes! Lehetek terhes? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Farkas Ágnes válasza óvszer baleset témában

Kedves Hölgyem!

A váladék, ami kifolyt, hüvelyváladék volt. Ez normális, az együttlét alatt a hüvelynek is termelnie kell váladékot a megfelelő nedvesség eléréséhez. Teljesen egyszerűen más a szaga, mint a spermiumnak.

Az esemény utáni tabletta okozhat rendellenes vérzést, később vagy éppen hamarabb jelentkező menstruációt. Amennyiben késik a vérzés, terhességi tesztet mindenképpen csinálni kell.

Üdv. : Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2021. április 01., 08:43; Megválaszolva: 2021. április 09., 13:14
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Leletelemzés
Ellenanyag pozitív
Belső méhszájon tölcsérjel
Terhesség bekövetkezhet e
Streptococcus