rendszertelen vérzés-ovuláció?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Közel 11 év után, augusztusban hagytam abba az orális fogamzásgátlást. A megvonásos vérzés első napjához képest 47. napra volt menzeszem, majd a 31., 49. napokon. Nyákdugó távozását észleltem a fenti menzeszek első napját követő 29., 15., 20., 15. napokon. Utolsó menzesz kezdete december 13, nyákdugó december 28. Január 2-án együtt voltunk a párommal, mely során óvszerrel védekeztünk, az aktus végén annak eltávolításakor vettük észre, hogy a tövénél a gumi feljebb csúszott (feltehetőleg még a hüvelyben, az ejakulációt követő néhány mozgástól) és az ondó kissé kifolyott, hüvelyfallal érintkezett. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint mekkora az esélye a teherbe esésnek. Nagyon aggódom emiatt, hiszen a rendszertelen ciklusom alapján a peteérésre (ha van)sem tudok biztosan következteti, félek, hogy esetleg pont akkor volt. A nyákdugó nem jelzi teljes biztonsággal a peteérést, ugye? Mit tegyek? Használjak sürgősségi fogamzásgátlást? Válaszát előre is nagyon köszönöm! Julcsi

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza óvszer baleset témában

Igen sürgősségi fogamzásgátló javasolt. És ha nem akar szülni miért hagyta abba a ciklikus fogamzásgátlót? Mint látjuk nem jó ötlet

Kérdés: 2016. január 04., 21:57; Megválaszolva: 2016. január 06., 19:35
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Kilyukadt
Jó napot! 26.án jött meg és ma 30.án le fektetünk viszont gumival védekeztünk de kiszakadt amit nem észleltünk igy párom el élvezett. Miután...
Lecsúszott az óvszer lehet, e...
Tisztelt Szakértő! Pár napja voltunk együtt a párommal. Az aktus végén vettük észre hogy lecsúszott az óvszer, de valószínűleg amikor...
Fogamzásgátló és füszerek
Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek a következő indiai füszerek ételekben való fogyasztása legyengithetik e?...
Több fogamzásgátló beszedése
Fogamzásgátlás használata