Lecsúszott az óvszer lehet, e terhesség

Tisztelt Szakértő! Pár napja voltunk együtt a párommal. Az aktus végén vettük észre hogy lecsúszott az óvszer, de valószínűleg amikor kihúztam, mert 2-3 cm-t kilógott a vége. A gumi sértetlen volt és az ondózsákban volt a sperma is. 1-2 órán belül a második együttlétünk volt, bár nem tudom ez számít-e. A párom 26 éves, idén januárig 2 éven keresztül fogamzásgátló tablettát is szedett.Nagyjából aznap telt el a menstruáció kezdetétől a 14. nap. Úgy halottam ilyenkor legnagyobb esély a terhességre. Sajnos nem volt hajlandó esemény utáni tablettát bevenni amit megértek a részéről. De a menstruációjáig még vagy másfél hét van hátra. Ön szerint kell e tartanunk nemkívánatos terhességtől, vagy ilyen esetben nincs esélye a dolognak. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Csősz György válasza óvszer baleset témában

Nem valószínű a terhesség, de nem kizárható teljesen

Kérdés: 2013. október 07., 00:44 ;Megválaszolva: 2013. október 08., 11:36
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Kilyukadt
Jó napot! 26.án jött meg és ma 30.án le fektetünk viszont gumival védekeztünk de kiszakadt amit nem észleltünk igy párom el élvezett. Miután...
rendszertelen vérzés-ovuláció?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Közel 11 év után, augusztusban hagytam abba az orális fogamzásgátlást. A megvonásos vérzés első napjához képest 47....
Fogamzásgátló-szedés
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Yasminelle fogamzásgátlót szedek szeretném tudni hogy a következők csökkenthetik e a hatását? Sörélesztő tabletta, Betadine...
Első injekció 40 felett
Jó napot Doktor Úr! Tablettáról le lettem állítva és most az injekció a Depo-provera-ra lettem át állítva. Tegnap volt az első mivel menszesz...