Aggodalom/ Terhesség

Jónapot Kívánok A kérdésem az lenne hogy utoljára május 20-án menstruáltam. Végeztem a késés után 2 hettel is több terhességi tesztet mindegyik pozitív eredményt mutatott. Viszont most julius 2-án el kezdtem görcsölni picit és vérezni élénk piros vérzés jelentlezett. Megilyedtem ezért be mentem a kórházba ahol nem tudtak semmi konkrét dolgot mondani mivel a méh növekedését látták és megnövekedett a méhnyálkahártya vastagsága, viszont sem petezsákot sem mást nem láttak. Másnap vissza hivtak egy hcg szint mérésre ami 65,5 volt.A vérzés és enyhe menstruációs görcshöz hasonló görcs továbbra is fenn áll. 1 hét múlva újra mennem kell hcg szint mérésre. De nagyon aggódom, hogy mi lehet. A terhességi teszt továbbra is pozitiv, ha vetélés lenne azt is látni lehetett volna nem ? Köszönöm a választ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza a Aggodalom/ Terhessség témában

Tisztelt Hölgyem ! A kövezkező vizsgálat alkalmával a béta HCG szint emelkedés és hüvelyi ultrahang vizsgálat során a petezsák helyzetének megállapitása / méhen belül v.kivül / lesz a döntő. Ha panaszai-vérzés, görcsölés- fokozódnának, kérem ne várja meg az előirt 1 hetet, forduljon orvoshoz. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2020. július 02., 17:03; Megválaszolva: 2020. július 07., 11:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?