• Genetikai kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot kívánok 21hetes kismama vagyok a babam fejeben a 18.heti ultrahangon talaltak egy 2.8mm es cisztat es echodens beleket voltam genetikai tanácsadóba ahol 2-2% kockázatot számítottak ki kromoszóma rendeleneseg re jovoheten szerdara kaptam időpontot amniocentézisre. Nagyon ideges vagyok es félek menyi lehet az esélye hogy rosz eredményt kapok? Minden szerve rendben van fejlődése agy szerkezete sziv orr tarkoredo köldökzsinorban 3 er. Cska ez a ciszta es echodens belek térnek el. Nagyon félek. Köszönöm a válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a Terhesség témában

        A két ultrahangos jel miatt ,mely kromoszóma rendellenesség gyanúját veti fel, genetikai vizsgálat javasolt. A kromoszóma rendellenesség plexus chorioideus cysta esetén 3-4 % -ban,az echodens belek 5-7%-ban társultak chromosoma-rendellenességgel.


        Kérdés: 2019. május 05., 12:32; Megválaszolva: 2019. május 06., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: