• légzés, megfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, h 2 hete meg vagyok fázva, lázas vagyok. Voltam a háziorvosnál és ő azt mondta, h lobos garat és tons van, és, h érdesebb légzést hal. Ezek mit jelentenek? A légzésnél ez mire utalhat? Kaptam summamedet és leflokint, ezek nem használtak. Mi lehet a teendő továbbiakban? Háziorvoshoz vissza menjek? Köszönettel: Varga Veronika

        Dr. Boros Miklós válasza a légúti fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A tartós láz miatt legyen egy fül-orr-gégészeti szakvizsgálat és mellkas röntgen. Addig is pihenjen és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Az érdes légzés a légutak gyulladására utal, menjen vissza egy ellenőrzésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 09., 15:33; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés