Ha nem javallott a szexuális együttlét terhességem alatt, orgazmusom azért lehet?

Tavaly volt egy missed ab-m, ezért most, amikor újra teherbe estem, az orvosom azt mondta, inkább ne éljünk házaséletet. Ez csak a közösülésre vonatkozik, vagy orális úton azért kielégíthet a férjem? Azért kérdezem, mert a missed ab-m után néhány héttel az orális úton szerzett orgazmus újabb vérzést okozott a méhösszehúzódások miatt.... Továbbá az érdekelne még, hogy a 12. hét után is ellenjavallt a házasélet? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Dr. Csősz György válasza szex témában

Mindent lehet ez nem befolyásolja a terhességet. Majd a nagy terhességnél kell óvatoskodni.

Kérdés: 2013. január 02., 12:24 ;Megválaszolva: 2013. január 04., 13:29
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
lehet már?
olyan kérdésem lenne hogy 5hetes terhes voltam mikor enyhe barnás folyásom volt akkor az orvos azt mondta kerülni kell a szexet.jelenleg 11hetes vagyok...
terhesség alatti sex
Jó napot kivánok, azt szeretném tudni, hogy terhes vagyok és ezalatt ha belém élvez a párom akkor nem lesz semmi baj vagy még egy fogantatás? Előre...
Magzat elhelyezkedése, terhesség és...
20 hetes terhes vagyok első babával. Orvosom szerint a szex megengedett. Két napja voltunk együtt a férjemmel, ami után a hasam rövid időre egy...
Korai terhességi ,alhasi fájdalom
Terhesség előtti sör