• Gyógyszerelvonás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr,nő Én depachine-t szedek már lassan 15 éve kb. 2 hónapja csökkentettem a napi adagod 2Xfélre,előtte reggel felet este egyet szedtem. Azóta görcsös fejfájás,hányinger,fáradékonyság,pánikos rosszullétek gyötörnek-erre kaptam ataraxot,sajnos a helyzeten nem sokat segitett, az lenne a kérdésem tudna e javasolni valamilyen más gyógyszert,homeopátiás készitményt,teát,a tűnetek enyhitésére?illetve az elvonás mint tűnet az mennyi ideig áll fen? Várom válaszát!

        Dr. Sebő Zsuzsanna válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! A több mint tizenöt éve fennálló panaszára, gyógyszerszedésére, elvonási tüneteire (ha egyáltalán ezek elvonási tünetek) nem lehet homeopátiás szert rendelni vizsgálatok nélkül. Az Ön betegsége jól befolyásolható homeopátiás kezeléssel, de csak szigorú orvosi(homeopata) ellenőrzés mellett. A homeopátiás orvos egy részletes kikérdezés után megkeresi az Önnek megfelelő, egyénre szabott homeopátiás szerét, majd ennek hatása után lehet elkezdeni a hagyományos gyógyszer csökkentését. Ez a folyamat hosszú, és mindenképpen szoros együttműködést igényel a homeopatával. Nem tudom, milyen ellenőrzés mellett csökkentette hagyományos gyógyszereit, de ha önként tette ezt, nagyon nem helyesen tette. Ha orvos javaslatára, akkor először vele kell felvennie a kapcsolatot. Időközben jelentkezzen be egy homeopátiával gyógyító orvoshoz, hogy a fent részletezett kezelést elkezdhessék.


        Dr. Sebő Zsuzsanna
        archív adatlap, a WEBBeteg szolgáltatása homeopátia témában megszűnt Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Sebő Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 20., 21:24; Megválaszolva: 2011. április 27., 09:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés