Hirtelen rosszullét

Kedves Doktor Nő/Úr! Mitől jelentkeznek a hirtelen rosszullétek? Gyengeség, lezsibbad az arc, szédülés.Ilyenkor egy hidegvizes mosakodás, kimenés a friss, hűvösebb levegőre picit enyhít a rosszulléten.Hirtelen vérnyomás csökkenésre gondoltunk.Ilyenkor meg is lett mérve, következő alkalommal, de nem volt alacsony.Nagyon sok stressz ér az utóbbi időben, lehet ez miatt is? Kérem, adjon valami tanácsot!: (

Dr. Veress Dóra válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

A leírás alapján lehet ez egy szorongásos roham is, de pontosabbat csak akkor lehet mondani, ha elmegy egy kivizsgálásra a háziorvoshoz. Kellene egy várnyomásmérés, EKG, labor, esetleg pajzsmirigyvizsgálat ahhoz, hogy biztosan ki lehessen mondani, hogy a szorongás okozza a tüneteket!

Kérdés: 2011. március 18., 16:33; Megválaszolva: 2011. március 22., 02:04
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
pánik/gyógyszer
Pánikbetegség, szorongás, egyre...
Az elmúlt időben azt vettem észre, hogy reggel remeg mindenem. Régebben szedtem paroxetint és xanaxot. Most is írtak nekem xanaxot de nem merem be venni....
Alkalmankénti Frontin szedése
Kedves Doktornő! Pszichoterápiát kezdtem el egy pszichiáter-pszichológussal, és a következő kérdésem lenne: Ő generalizált szorongást...
Felelem
Üdv! 38 eves vagyok egesz életemben küzdok a panikkal felelemmel szorongassal kisebb nagyobb mdhsuskitadokkal. Most ugy erzem megint ramtelepedett....
Szorongás? Kell gyógyszer?
Tisztelt Doktornő! 26 éves nő vagyok, januárban fejeztem be a jogi egyetemet, ami eléggé megviselt. Már gyermek korom óra félek az idegenekkel...