Szorongás okozza?

Kedves Doktornő/Úr! Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy mostanában gyakran vagyok ingerült, feszült, "majd fel robbanok".Pánikbetegséggel kezelnek.Különösebb okom nincs erre a feszültségre, de azt veszem észre, hogy mostanában nem tudom kezelni a problémákat.Kis dolgokon is ideges leszek, ekkor remegek, szédülök, megugrik a pulzusom.Frontin 0.25, Rivotril 0.5 és Prozac napi 5 ml szedek. Most kezdtem 1 hónapja Béres Cseppet is szedni.Inkább félelmeim vannak, aggódok állandóan, de most megleptem saját magam is ezeken a hirtelen kirohanásokon.Jól alszom, egyéb tünetem nincs.Csak zavar, hogy én nem vagyok ilyen. Mi történhetett? Válaszát előre is köszönöm szépen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza szorongás témában

Tisztelt kérdező!

Szorongásos zavarok esetén gyakran előfordul alapfeszültség, robbanékonyság. A leírt gyógyszerek mindegyikének van feszültség-szorongásoldó hatása. Űgy tűnik, hogy a jelenlegi terápiája nem alaposan végiggondolt, pl. a Frontin és Rivotril együttes használata szakmailag indokolatlan. Keresse fel kezelőorvosát vagy szakembert, mert megfelelő készítményekkel, megfelelő (terápiás) adagban biztosan enyhíthetők panaszai.

Kérdés: 2011. január 23., 08:02; Megválaszolva: 2011. január 26., 10:32
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa