Zsibbadás, szédülés, fejfájás: mi lehet ez?

Tisztelt Dr.Úr/Hölgy! "Kb"egy hete zsibbad a bal karom szédülök elég rossz a közérzetem, és néha a fejem is fáj. Ezek a tünetek valamikor erősebben valamikor gyengébben jelentkeznek, de néha kifejeztten jól érzem magam.Ezek a tünetek szervi, vagy lelki (pánik betegség) elváltozásra utalnak? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

Tisztelt Kérdező! Ebben az életkorban mielőtt kijelentjük, hogy pánikbetegségről van szó a szervi okokat ki kell zárni. Javaslom, hogy mérje rendszeresen vérnyomását, történjen vércukorvizsgálat és EKG. Lássa neurológiai szakrendelés. Amennyiben a fenti vizsgálatok nem találnak okot, akkor valóban a stressz okozta eltérés a legvalószínűbb.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. július 29., 11:23; Megválaszolva: 2010. július 30., 13:59
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása